HomeNieuwsbrief VLB
 

  

Uitgaansdag
Op donderdag 14 september was de jaarlijkse uitgaansdag voor zowel de doordeweekse vrijwilligers als voor de zaterdagvrijwilligers. Dit jaar werd een bezoek gebracht aan het Bevrijdings Museum in Groesbeek. De belangstelling hiervoor was prima: 27 mensen gingen er mee, en terecht, want dit museum is meer dan de moeite waard om te bezoeken.  Daarnaast was het die dag heel mooi weer, wat het genieten alleen maar groter maakte. Aansluitend was ‘s avonds op de Werf een barbecue, die uitstekend verzorgd was. Op zich dus een dag om met plezier op terug te kijken.

 
 

VLB 40 Jaar:
Op 26 september 2015 is de nodige aandacht besteed aan het 40-jarig bestaan van VLB met een open dag  op het Juliana Plein in Beuningen. De aanwezige vrijwilligers hebben laten zien wat VLB doet, maakt en verkoopt. Hoewel het ook die dag uitstekend weer was viel de belangstelling van het publiek wat tegen. En dat ondanks de aanwezigheid van onze burgemeester, die de dag officieel opende.
Deze dag was desondanks niet zonder resultaat: een zestal nieuwe leden, 1 nieuwe vrijwilliger, en c.a. 400 euro van de verkoop van diverse producten.

 

Vrijwilligers
Opvallend is, dat in de loop van het jaar er meerdere vrijwilligers terugkwamen die eerder als vrijwilliger actief zijn geweest bij VLB.  Dat betekent gewoon, dat ze het bij VLB zo goed naar hun zin hebben gehad en dat ze besloten hebben om opnieuw als vrijwilliger voor onze vereniging actief te zijn.

Appelsap

De nieuwe oogst appelsap is binnen. De oogst bedraagt circa 300 pakken van 5 liter. Weer prima van smaak. De pakken zijn op de werf te koop voor € 7,50.

Bijgewerkt op 8 March 2018 |
Design and Hosting sponsored by Bit Agency