HomeWerkzaterdagenZaterdagvrijwilligers

Zaterdagvrijwilligers

 

Wij zoeken vrijwilligers
Wij willen graag de zaterdagploeg uitbreiden met vrijwilligers, een keer meewerken is altijd mogelijk en verplicht tot niets. Een tiental zaterdagen tussen november en april werken zij aan verschillende projecten in het landschap. De werkzaamheden vinden plaats op zaterdag tussen 10.00 tot 14.00 uur.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder andere uit wilgen knotten, hakhout afzetten, meidoornhagen onderhouden en het onderhoud aan hoogstamfruitbomen.

Sociaal contact
Naast de werkzaamheden is er ook voldoende ruimte voor sociaal contact. Tijdens het werken is het landschap een uitermate geschikte omgeving om even bij te praten. Veel van onze vrijwilligers kennen elkaar al jaren.

Voorzieningen
Tussen de middag wordt een goed gevulde soep geserveerd, deelname is gratis. Beginnende vrijwilligers worden begeleid en vertrouwd gemaakt met het gereedschap. Veiligheid voor jezelf en voor elkaar is een belangrijk aandachtspunt. Omdat er altijd iets mis kan gaan zijn de vrijwilligers tijdens de werkzaamheden verzekerd. Wilt u in uw eigen prachtige omgeving inspannen en tegelijk heerlijk ontspannen, kom dan meewerken. Na een dagje meewerken heeft u geen sportschool of fitness meer nodig.

Contact
Wilt u meer informatie? Dan kunt u ons bereiken via e-mail: 
vlbbestuur@gmail.com of per telefoon (024) - 6 77 94 50 / (024) – 6 77 10 28.


De vrijwilligers zijn tijdens de werkzaamheden verzekerd voor ongevallen. 

Een vast onderdeel van de werkzaterdagen is de soep.


 

 

 

 

Bijgewerkt op 15 January 2015 |
Design and Hosting sponsored by Bit Agency